Νίκη με ανατροπή για την Ρεν

Ρεν και Ναντ ήρθαν αντιμέτωπες στο Ροαζον Παρκ για την 22η αγωνιστική της Λιγκ 1 και η Ρεν πήρε την νίκη με 3-2, κάνοντας την ανατροπή στο τελος.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο 10’, ο Μπλας έκανε ένα όμορφο σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας αντέδρασε σωστά. Στο 22’, η Ρεν κέρδισε φάουλ και το σουτ πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν αλλά το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 47’, ο Ντε Σίλβα ήταν άτυχος, γιατί στην προσπάθεια του να απομακρύνει την σέντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1. Στην συνέχεια της αναμέτρησης, δεν πραγματοποιήθηκαν πολλές ευκαιρίες για καμιά ομάδα. Στο 70’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από φάουλ και στο 71’, ο Νιανγκ ανέλαβε την εκτέλεση του, αλλά αστόχησε. Ωστόσο, ο Ραφήνια πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για το 1-1.

Στο 80’, ο Λουζα έστειλε μια όμορφη πάσα στον Σιμόν, ο οποίος με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-2. Ενώ φαινόταν να είναι και το τελικό σκορ, στο 90+5’, ο Γκμποχο πασαρε στο Μπουρισο, ο οποίος έκανε ένα σουτ στα όρια της περιοχής, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 90+8’, η Ρεν έκανε την ανατροπή, όταν ο Ραφήνια κατάφερε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Μαουασα, Ντελ Καστίγιο, Ραφήνια – Απια, Εμοντ, Λαφορντ, Μπάμπα

Ρεν: Μεντι, Μαουασα, Γκελιν, Ντε Σίλβα, Τραορέ Χ., Τετ, Τέα Σιλικι (Μπουριγκο 65’), Καμαβινγκα (Ντελ Καστίγιο 83’), Ραφήνια, Νιανγκ, Ουνου (Γκμποχο 57’)

Ναντ: Λαφοντ, Απια (Πράντο 86’), Γουαγκε, Κριν, Τραορέ, Τουρέ, Λουζα, Μπάμπα, (Μουτουσαμι 90+2’), Μπλας, Σιμόν, Εμοντ (Αμπέιντ 67’)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ