Νίκη με… ιταλικό «αέρα»

Ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, νικώντας τον με 2-1 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague και συνέχισε έτσι το αήττητο σερί του στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Δώνη πέτυχε το 5Χ5 και μάλιστα με ανατροπή για πρώτη φορά φέτος και έφτασε στους 9π. (έχοντας ποινή -6, ενώ η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στην 8η θέση με 6π.

Τα τέρματα του Παναθηναϊκού, σημείωσαν οι Χατζηγιοβάνης (43`) και Μακέντα (59`), ενώ ο ΠΑΣ είχε προηγηθεί προσωρινά με τον Κρίζμαν στο 23`.

O αγώνας:

Κόντρα στην ροή του αγώνα και την πίεση του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΣ κατάφερε να ανοιξει το σκορ στην πρώτη του ευκαιρία.

Στο 23ο λεπτό ο Κρίζμαν έστειλε τη μπάλα στην εστία του Διούδη και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, με τους πράσινους να μένουν πίσω στο σκορ. Ο Κρίζμαν, κατάφερε να βγει νικητής στις κόντρες και τις καραμπόλες με τους Μαυρομμάτη και Διούδη και με γυριστό σουτ από τη μικρή περιοχή, όντας πεσμένος στον χορτάρι. Πιθανόν να έχει γίνει και φάουλ στον Διούδη στην προσπάθεια του Κρίζμαν.

Στο 31’ το Τριφύλλι είχε καλή ευκαιρία με σέντρα που έβγαλε ο Χατζηγιοβάνης στον Κουλιμπαλί, το σουτ του 29χρονου αμυντικού όμως πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα, οι πράσινοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, ο διαιτητής όμως ακύρωσε το γκολ και χρέωσε φάουλ στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Στο 38’ ο Μπουζούκης έκανε άλλη μια αξιόλογη προσπάθεια, αλλά η μπάλα έφτασε κατευθείαν στα χέρια του Βελλίδη. Στο 41’ ο Κουλιμπαλί είχε πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 43’ ο Χατζηγιοβάνης πέτυχε ένα απίθανο γκολ με κεφάλια, έπειτα από σέντρα του Κουλιμπαλί και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 58ο λεπτό ο Φεντερίκο Μακέντα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ξανά από σέντρα του Ουσμάν Κουλιμπαλί, πετυχαίνοντας το 2-1 για τους πράσινους.

Στο τελευταίο 15λεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως οι επιθετικές προσπάθειες τους δεν καρποφόρησαν.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έφυγαν από το ΟΑΚΑ ξανά με τη νίκη, έχοντας τρομερή παρουσία και κάνοντας το 5Χ5 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Κίτρινες: Κουρμπέλης – Κρίζμαν

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μακέντα

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Τσικάρσκι, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Βιντάλ, Κρίζμαν, Μπατίστ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ