Νίκη «μισή πρόκριση» για τον ΠΑΣ

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Κριζμάν (18΄) και Ξύδα (40΄), ενώ για την ομάδα του Περιστερίου μείωσε ο Κουλούρης στο 76΄. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες (αποβολή Σιόντη στο 50΄), ενώ αστόχησαν και σε πέναλτι που απέκρουσε ο Θεοδωράκης.

Ο αγώνας:

Οι Γιαννιώτες έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς και συγκεκριμένα από το 5ο λεπτό, όταν ο Κούζικ βρήκε τον Κρίζμαν, αλλά ο Κροάτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θεοδωράκη σε μοναδικό τετ α τετ. Στο 18΄ όμως ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ρεβάνς, ανοίγοντας το σκορ μετά την πάσα του Γιάκου. Οι δύο ποδοσφαιριστές συνέχισαν την άτυπη προσωπική μονομαχία τους δύο λεπτά αργότερα, με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να αποκρούει το πέναλτι του Κρίζμαν, που είχε καταλογιστεί σε χέρι του Καρασαλίδη.

Στο 22΄ οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, όταν το πολύ δυνατό σουτ του Γιαννούλη από τα 25 μέτρα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Νεόφυτου. Στο 34΄ και σε αντεπίθεση ο Μπρούνο έβγαλε σε θέση βολής τον Μούγιακιτς, που πλάσαρε σχεδόν από το ύψος του πέναλτι αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ του «Άγιαξ», ο οποίος στάθηκε τυχερός τρία λεπτά αργότερα: ο Μπρούνο γύρισε στον Μούγιακιτς που δεν μπόρεσε να σουτάρει με «τη μία» από τα πέντε μέτρα, η μπάλα στρώθηκε στον Κωτσόπουλο που «σημάδεψε» το δοκάρι και στην επιστροφή της ο Μούγιακιτς που πλάσαρε για να διώξει σε κόρνερ ο Νεόφυτος.

Ο Ατρόμητος είχε τα δοκάρια, ο αντίπαλός του όμως ήταν αποτελεσματικός κι έτσι στο 40΄ ο Αποστολόπουλος βρήκε τον Ξύδα στην περιοχή, κι εκείνος τον Θεοδωράκη για το 0-2.

Η αποβολή του Σιόντη στο 50΄ (δύο κίτρινες) άλλαξε τις ισορροπίες, με τους γηπεδούχους να ασκούν στη συνέχεια μεγάλη πίεση.

Μια πίεση που καρποφόρησε στο 76΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη ο Κουλούρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στα δίχτυα, αλλά μέχρι εκεί, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν στη συνέχεια το γκολ της ισοφάρισης.

Κίτρινες: Μιχαήλ, Σιόντης, Νεόφυτος, Ευαγγέλου, Κούζικ

Κόκκινη: 50΄ Σιόντης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Νάτσος, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς (65΄ Μάντσον), Ούμπιδες, Μούγιακιτς, Ουγκράι (85΄ Χατζηισαΐας), Μπρούνο, Κωτσόπουλος (46΄ Κουλούρης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (62΄ Μπουκουβάλας), Κρίζμαν, Ευαγγέλου, Γιάκος (75΄ Αθανασιάδης), Σιόντης, Κακούμπα, Κούζικ, Ξύδας (55΄ Σκόνδρας), Κάστρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ