Νίκη παραμονής για την Θέλτα

Η Θέλτα επικράτησε εντός έδρας της πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα με 2-0 στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της La liga.

Η ομάδα της Γαλικίας ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να μπορέσει να σιγουρέψει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία, σε αντίθεση με τη Μπαρτσελόνα που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Όπως ήταν δεδομένο οι Μπλαουγκράνα παρατάχτηκαν με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα έχουν την ρεβάνς του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους Καταλανούς και στο 57’ σκόραρε μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αραούχο έκανε την προβολή από κοντά, μετά από διώξιμο του Σίλεσεν, αλλά η φάση ηταν οριακή και ο διαιτητής μετά την χρήση VAR ακύρωσε το γκολ.

Δέκα λεπτά αργότερα στο 67’ ο Μάξι Γκομες με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο 88’ ο Ιάγκο Άσπας νίκησε τον Σίλεσεν από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-0 για την Θέλτα. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι στο χέρι του Γουαγκέ και ο Άσπας κλείδωσε την νίκη.

Σκορερ: 67′ Μάξι Γκόμες, 88′ Ιάγκο Άσπας

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μάγιο, Αραούχο, Καμπράλ, Ολάσα, Μπουντεμπούζ(85’ Χοζαντέμπ) , Γιοκουσλού, Λομπότκα, Μπουφάλ(70’ Μέντες), Μάξι Γκόμες, Ιάγκο Άσπας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Τοντιμπό(70’ Μουριγιο), Ουμτιτί, Βερμάλεν, Γουαγκέ, Αλενιά, Αρτούρ(60’ Βιντάλ), Πουίγκ, Μάλκομ, Μπόατενγκ, Ντεμπελέ( 6’ Κολάδο)

Αλαβές – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1

Νικηφόρα πέρασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ από την Αλαβές, καθώς επικράτησε με 1-0.

Ένα λάθος του Γκαρσία χάρισε το γκολ στους φιλοξενούμενους στο 24’ στην προσπάθεια του να διώξει στάθηκε άτυχος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ