Νίκη παραμονής για τη ΣΠΑΛ-Ισόπαλες Ουντινέζε και Ίντερ

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ΣΠΑΛ απέναντι στην Κιέβο, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουντινέζε και στην Ίντερ, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A.

ΟυντινέζεΊντερ

Στο μηδέν «κόλλησε» η Ουντινέζε με την Ίντερ, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, με την Ίντερ να παραμένει στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 63 βαθμούς, ενώ η Ουντινέζε βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με 34 βαθμούς, αφήνοντας την Έμπολι πίσω της στη 18η θέση με 29 βαθμούς.

ΚιέβοΣΠΑΛ

Νωρίτερα η ΣΠΑΛ επικράτησε εύκολα κόντρα στην Κιέβο με 4-0, στη Βερόνα και πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς για να εξασφαλίσει την θέση της και του χρόνου στη μεγάλη εγχώρια κατηγορία.

Η ουραγός του ιταλικού πρωταθλήματος δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική και δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει, ώστε να υπερασπιστεί την έδρα της. Με τη νίκη της η ΣΠΑΛ ανέβηκε στην 10η θέση με 42 βαθμούς, ενώ η Κιέβο με μόλις 15 βαθμούς παραμένει στην τελευταία θέση.

Μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φελίπε άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, μετά από σέντρα του Μούρτζια.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 47’ ο Φλοκαρι έκανε το 2-0 για τη ΣΠΑΛ, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο Φελίπε σκόραρε ξανά, πετυχαίνοντας το 3-0 για την ομάδα του.

Το… τελειωτικό χτύπημα για τους γηπεδούχους ήρθε λίγο πριν τη λήξη, στο 81’ όταν ο Κούρτιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τη ΣΠΑΛ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ