Νίκη πρόκρισης για Γιουβέντους, πρώτοι βαθμοί για Λεβερκούζεν

Η Γιουβέντους επικράτησε της Λοκομοτίβ στη Μόσχα με 1-2, παίρνοντας και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την τελευταία της βαθμολογίας Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους 1-2

Την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε και μαθηματικά η Γιουβέντους που επικράτησε με 2-1 της Λοκομοτίβ Μόσχας στο «RZD Arena».

Οι «μπιανκονέρι» αν και προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με τον Ράμσεϊ δέχτηκαν την ισοφάριση στο 12′ από τον Μίραντσουκ, για να έρθει στο 93′ ο Ντάγκλας Κόστα και να τους χαρίσει τη νίκη-πρόκριση με ένα γκολ άριστης εκτέλεσης.

Στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε φάουλ και ο γκολκίπερ της Λοκομοτίβ, είδε την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του και τον Ράμσεϊ να την σπρώχνει στα δίχτυα (0-1).

Οι πανηγυρισμοί ωστόσο κράτησαν για περίπου 10 λεπτά καθώς η Λοκομοτίβ στο 12’ με τον Μίραντσουκ, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντάς την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας, για να πάρει ο ίδιος το ριμπάουντ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας (1-1).

Η Γιουβέντους μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας αρκετές ευκαιρίες να φτάσει στην ανατροπή. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ντάγκλας Κόστα αποδείχτηκε «χρυσή αλλαγή» και λύτρωσε τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο Βραζιλιάνος έκανε το τελικό 1-2, πέρασε τον αντίπαλο με κοφτή ντρίμπλα και πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Λοκομοτίβ.

Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιγέρμε, Ιγκνάτιεφ, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Ρίμπους, Ζεμαλέντινοφ (81′ Τσερκέρια), Κρικόβιακ, Μπαρίνοφ, Ζοάο Μάριο (85′ Κολομέιτσεφ), Μίραντσουκ, Εντερ

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (70′ Ντάγκλας Κόστα), Πιάνιτς, Ραμπιό, Ράμσεϊ (64′ Μπεντανκούρ), Ρονάλντο (81′ Ντιμπάλα), Ιγουαΐν

 

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από την τελευταία του ομίλου Λεβερκούζεν με 2-1 στην Γερμανία.
Οι «ροχιμπλάνκος» αν και φαβορί δεν κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και στο 41′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ, πάνω στο διώξιμο της μπάλας ο Τόμας έπιασε μία τόσο καλή κεφαλιά μην αφήνοντας τον Όμπλακ να αντιδράσει.

Μέχρι την ανάπαυλα οι Μαδριλένοι δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι στο σκορ και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκαν και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα στο 55’ ο Φόλαντ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η Ατλέτικο το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν στο καθυστερήσεις (90’+4’) να μειώσει με τον Μοράτα, ο οποίος πλάσαρε σωστά, μειώνοντας σε 2-1 για τους ροχιμπλάνκος.

 

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:

1. Γιουβέντους 10

2. Ατλέτικο Μαδρίτης 7

3. Λοκομοτίβ Μόσχας 3

4. Μπάγερ Λεβερκούζεν 1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ