Νίκη στο τέλος για την Μπορντό

Για το αναβληθέν παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του Γαλλικού πρωταθλήματος η Ανζέ και η Μπορντό αναμετρήθηκαν και η λήξη βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-2.
Η Μπορντό με αυτή την νίκη ανέβηκε στην 12η θέση με 25 πόντους ενώ η Ανζέ στην 14η με 20.
Η Γιρονδίνοι άνοιξαν το σκορ με την προβολή του Καλού στο 31ο λεπτό έπειτα από την σέντρα του Πουντζιέ.
Η Ανζέ έχασε πέναλτι με τον Ρεν Αντελαίντε στο 58′ που έκανε καλή εκτέλεση και μάζεψε εύκολα ο τερματοφύλακας της Μπορντό.
Η ισοφάριση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα από την εκτέλεση φάουλ του Τάιτ ο Πάβλοβιτς έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Η λύτρωση για την Μπορντό ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με την ατομική προσπάθεια του Καραμό και το άπιαστο σουτ του για το τελικό 1-2
Οι συνθέσεις:
Ανζέ: Μπουτέλ, Μπάμπα, Τόμας, Καπέλε, Πάβλοβιτς, Εντόι(Μανζανί 85′), Σάντα Μαρία, Μανγκανί, Τάιτ, Μπαχόκεν(Λόπες 76′), Αντελαίντε(Φουλγκίνι 61′)
Μπορντό: Κοστίλ, Παλέντζια, Κούντε, Γιοχάνοβιτς, Πούντζιε, Οτάβιο, Λεραγκέ(Πλασίλ 94′), Καλού(Βάσιτς 69′), Μπριάντ, Ντε Πρεβίλ(Καραμό 69′), Κορνέλιους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ