Νίκος Δουβίτσας: «Το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς»

Η Νίκη Λευκάδας βρέθηκε μακριά από τον καλό εαυτό της στο Ιβανώφειο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι νησιώτισσες, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, παρέμειναν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας όμως πλέον με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, η οποία είναι η επόμενη αντίπαλός τους στο ΔΑΚ Λευκάδας (07/04, 14.00). «Είμαστε μια ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Σήμερα (χθες, 31/03) κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν είχαμε ενέργεια, πάθος και δύναμη και δίκαια ήρθε η ήττα. Συνεχίζουμε. Έχουμε τρία παιχνίδια, στα οποία είμαστε ικανοί για όλα», ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας ο προπονητής της, Νίκος Δουβίτσας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ