Νίκος Παπαδόπουλος: «Θα τον συμβουλέψω να μην εκφράζεται έτσι, να κοιτάξει τους συναδέλφους»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε στα λεγόμενα του Τραϊανού Δέλλα, λέγοντας πως πρέπει να προσέχει τους συναδέλφους του καθως προκάλεσαν πρώτοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κατανοώ τον εκνευρισμό του Τραϊανού. Θα τον συμβουλέψω να μην εκφράζεται έτσι. Τον σέβομαι σαν προπονητή και σαν συνάδελφο, αλλά πρώτα να κοιτάξει τους συναδέλφους του, να μην βρίζουν μάνες και σπίτια στους αντίπαλους προπονητές και μετά να πει κάτι για εμένα. Προσθέτοντας.  Ήταν τρεις βαθμούς που τους θέλαμε, παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Ανησυχήσαμε στη φάση του πέναλτι αλλά εκεί μας έσωσε ο τερματοφύλακας μας. Όπως είπα χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι του Κυπέλλου, παιχνίδι με παιχνίδι να καταφέρουμε τον στόχο μας. Είναι δύσκολη χρονιά και θέλει υπομονή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ