Ναταλία Χατζηγιαννίδου: «Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα»

Εμφανής ήταν η απογοήτευση στις τάξεις των παικτριών της Εθνικής ομάδας γυναικών κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα μετά τον αποκλεισμό από την 1η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αρχηγός της Εθνικής, Ναταλία Χατζηγιαννίδου μίλησε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στον Γιάννη Δρόσο:

Για την εμφάνιση

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Στόχος μας ήταν η πρόκριση, δεν τα καταφέραμε. Οι νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια πλέον δεν έχουν σημασία».

Χθες ήταν μια αρκετά δύσκολη στιγμή. Τι ήταν εκείνο που ειπώθηκε μετά;

«Απογοήτευση απλά, δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι. Δεν κύλησε καλά το παιχνίδι, δεν παίξαμε καλά, η Αλβανία μπήκε πολύ καλύτερα, πιο αποφασισμένα. Δημιούργησε φάσεις και πέτυχε το γκολ. Αντιδράσαμε γρήγορα, εκεί δείξαμε ότι μπαίνουμε στο παιχνίδι, μετά το γκολ της ισοφάρισης. Ξυπνήσαμε ουσιαστικά, αλλά με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά πήγαν όλα στραβά. Στο 48’ είχαμε την αποβολή και παίζαμε με αριθμητικό μειονέκτημα σχεδόν ένα ημίχρονο. Ανταπεξήλθαμε στην πίεσή τους, χωρίς να δημιουργήσουν τρομερές ευκαιρίες αλλά με ένα γκολ οφσάιντ στο τελευταίο λεπτό πήραν την πρόκριση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ