Να ανατρέψει την κατάσταση η ΑΕΚ κόντρα στην Πανιώνιο

Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (7/12,19:30) τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Η Ένωση θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον ΟΦΗ και τις κακιές εμφανίσεις και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον «Ιστορικό», στο ίσως τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο.

Σε ένα ματς μάλιστα, που θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του νέου προπονητή, όπως όλα δείχνουν, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές.

Εκτός αποστολής βρίσκονται ο ανέτοιμος Κλωναρίδης, αλλά και οι τιμωρημένοι Βράνιες (τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του με ΟΦΗ) και Σιμόες λόγω καρτών. Για λόγους τακτικής εκτός πλάνων έμειναν και οι Σιμάο – Ζεράλδες.

Από την άλλη ο Πανιώνιος θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς απουσίες, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόμπος, Αρσε, Οικονομίδης, Μιλόσεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ