Να γίνει ο δάσκαλος για τα παιδιά

Έκτη Αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, και στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αναμετρώνται δύο πολύ δυνατές ομάδες. Ο Αστέρας υποδέχεται ίσως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τους “μπέμπηδες” του Γιώργου Δώνη όπου θέλει να βάλει ένα τέλος στην κακή τύχη που τον κυνηγάει από την έναρξη της σεζόν (20:30, NovaSports 2HD).

Οι Αρκάδες θέλουν να πάρουν το τρίποντο σήμερα σε ένα κατάμεστο όπως αναμένεται Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για να ανασάνουν βαθμολογικά ύστερα από ένα πρόγραμμα-κόλαφος και πέντε αγώνες όπου η κακή τύχη και τα σοβαρά διαιτητικά σφάλματα τους στέρησαν αρκετούς βαθμούς.

Ο αντίπαλος σαφώς και δεν είναι εύκολος, και η προϊστορία τον ευνοεί καθώς στις δεκατέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Τρίπολη έχει φύγει με έξι νίκες, πέντε φορές πήρε την ισοπαλία ενώ μόλις τρεις ταξίδεψε πίσω για την Αθήνα ηττημένος.

Ο Σάββας Παντελίδης θα στερηθεί για ακόμη μία αγωνιστική τις υπηρεσίες του Λούκας Σάλας λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα:

 30. Αθανασιάδης, 1. Παπαδόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 77. Κυριακόπουλος, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας, 37. Βλάχος, 14. Bellocq, 6. Valiente, 8. Munafo, 17. Iglesias, 10. Tonso, 19. Τσιλιανίδης, 7. Fernandez, 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς, 28. Δουβίκας”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ