Να διατηρήσει την πρωτιά η Σεβίλλη, αρχή με Ράγιο

Η 14η αγωνιστική της Λα Λίγκα ανοίγει με το σημερινό ματς της ουραγού Ράγιο Βαγεκάνο  με την Εϊμπάρ, η οποία προέρχεται από σπουδαία νικη με 3-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σεβίλη ανέβηκε στην βαθμολογία έπειτα από την νικη της επί της Βαγιαδολίδ και σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα. Οι «ανδαλουσιάνοι» καλούνται να κρατήσουν  την πρωτιά κόντρα στην έκπληξη του πρωταθλήματος Αλαβές.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στο «Καμπ Νου» την Βιγιαρεάλ, οι «μπλαουγκράνα» ευελπιστούν σε απώλεια βαθμών της Σεβίλλης για να επανέλθουν στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες με τον Καταλανό προπονητή στρέφεται στην λύση του Ντεμπελέ ο οποίος ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στον αγώνα με την Ατλέτικο, ισοφαρίζοντας στο φινάλε του ντέρμπι  πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και στο ματς του Τσάμπιονς Λίγκ με την Αϊντχόφεν. Ο Λουίς Σουάρες  οποίος δεν είναι έτοιμος ακόμα, με τον Γάλλο να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός απέναντι στο «κίτρινο υποβρύχιο».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Τζιρόνα η οποία είναι μία ομάδα ικανή για πολλές ζημιές σε οποιονδήποτε αντίπαλο . Η άλλη ομάδα της Μαδρίτης, Ρεάλ  υποδέχεται τη Βαλένθια η οποία ψάχνει να βρει τον καλό της εαυτό.

Παρόλο που το ξεκίνημα του Σολάρι ήταν καλό , δεν άργησαν να βγουν  μαύρα σύννεφα καθώς την περασμένη αγωνιστική,  οι «μερένγκες» διασύρθηκαν με 3-0 από την Εϊμπαρ,ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη επί της Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κι αυτή επισκιάστηκε από το καψώνι του Αργεντινού τεχνικού στον Ίσκο, ο οποίος ήταν κανονικά στην αποστολή, άλλα έμεινε εκτός 18άδας. Ωστόσο παρ’ όλα  τα προβλήματα, η Ρεάλ είναι στο -6 από την κορυφή στο φετινό Ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας βγάλει μάλιστα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.

Οι «νυχτερίδες» συνέρχονται σιγά σιγά μετά το κακό ξεκίνημα, έχουν καταγράψει  δύο σερί νίκες και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος στο «Μπερναμπέου».

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα:

Παρασκευή 30/11

Ράγιο Βαγεκάνο-Εϊμπαρ

Σάββατο 1/12

Βαγιαδολίδ-Λεγανές

Χετάφε-Εσπανιόλ

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια

Κυριακή 2/12

Μπέτις-Σοσιεδάδ

Τζιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ

Αλαβές-Σεβίλη

Δευτέρα 3/12

Λεβάντε-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η βαθμολογία

Σεβίλη              26

Μπαρτσελόνα         25

Ατλέτικο Μαδρίτης   24

Αλαβές              23

Εσπανιόλ            21

Ρεάλ Μαδρίτης       20

Τζιρόνα             20

Σοσιεδάδ            19

Λεβάντε             18

Εϊμπάρ              18

Βαλένθια            17

Χετάφε              17

Βαγιαδολίδ          17

Μπέτις              16

Θέλτα               14

Βιγιαρεάλ           14

Λεγανές             13

Αθλέτικ Μπιλμπάο    11

Ράγιο Βαγεκάνο       7

Ουέσκα               7

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ