Να δώσει συνέχεια στις νίκες θέλει ο Αστέρας

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί των δύο διοργανώσεων θέλει σήμερα(17:00) ο Αστέρας Τρίπολης όπου τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μία ομάδα όπου δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Χιμένεθ δεν μπορεί να λογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Ματίας Ιγκλέσιας μιας και ο Αργεντινός μέσος είχε ένα σφίξιμο μετά την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το κύπελλο Ελλάδος.

Πάντως μπορεί ο Παναιτωλικός να είναι η ομάδα δίχως νίκη(0Ν-2Ι-6Η) στο πρωτάθλημα μέχρι ώρας, πάντως και ο Αστέρας είναι η ομάδα χωρίς ισοπαλία(3Ν-0Ι-5Η).

Η προϊστορία των δύο ομάδων δεν δείχνει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί καθώς στις επτά συναντήσεις τους επί αγρινιακού εδάφους, οι γηπεδούχοι έχουν πανηγυρίσει τρεις νίκες ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα και δύο υπέρ των φιλοξενούμενων.

 

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων:

Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Σουάρεζ, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Καπίγια, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ