Να επιστρέψει στις νίκες η Εθνική μας

Η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται σήμερα (21:45) το Λιχτενστάιν στο Ο.Α.Κ.Α. για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών για το Euro 2020.

Η ήττα από την Φινλανδία άφησε εκτός Euro το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με την Εθνική μας να θέλει την νίκη ώστε να αλλάξει λίγο το κλίμα και η ψυχολογία της ομάδας. Ο Φαν’τ Σιπ θα έχει την ευκαιρία να χτίσει εκ νέου την ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλου 2022 στο Κατάρ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής θα προβει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τους Φινλανδούς, διατηρώντας το 4-3-3.

Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια στην θέση του Μπάρκα, με τους Παπασταθόπουλο ή Μανωλά και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, τον Μπακάκη δεξιά και τον Τσιμίκα αριστερά, τους Σάμαρη και Ζέκα στα χαφ, μπροστά τους τον Πέλκα και στην επίθεση τους Κολοβό, Μασούρα και Παυλίδη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ