Να επιστρέψει στις νίκες συνεχίζοντας το σερί επί της Φενέρ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 21:00 (Nova Sports 1), στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τις ήττες σε Μόσχα και ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλάτ υπάρχει πιθανότητα να είχε στην διάθεσή της τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος σύμφωνα με τον αμερικανικό τεχνικό συμμετέχει στις προπονήσεις ωστόσο δεν είναι ακόμα στο 100%.

Επίσης, να θυμίσουμε πως στην περσινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Φάληρο, οι ερυθρόλευκοι είχαν υποτάξει τους Τούρκους κερδίζοντας τους με 25 πόντους διαφορά κάτι παρόμοιο που θέλουν να κάνουν και σήμερα. Οι “ερυθρόλευκοι” μετράνε δύο σερί νίκες επί της πρωταθλήτριας Τουρκίας και μιλάμε για τα δύο περσινά ματς σε Ελλάδα και Τουρκία (95-70 στο ΣΕΦ, 90-83 στην Πόλη) που ακολούθησαν το χαμένο τελικό του 2017.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ