Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται σήμερα το απόγευμα(17:15, COSMOTE SPORT 2HD) από την Λάρισα για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον γύρο των 16 του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Αρκάδες ταξιδεύουν ως την Θεσσαλία έχοντας ως γνώμονα το πρόγραμμα “Γολγοθάς” που ξεκινάει γι αυτούς την ερχόμενη Κυριακή.

Έτσι ο προπονητής τους, Γιώργος Παράσχος, επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους βασικούς Τόνσο και Καλτσά αλλά αναμένεται να δώσει και χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καταγράψει μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

 

Αναλυτικά η αποστολή:

30. Αθανασιάδης, 1. Παπαδόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 45. Χριστόπουλος, 37. Βλάχος, 77. Κυριακόπουλος, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας, 6. Valiente, 17. Iglesias, 8. Munafo, 14. Bellocq, 22. Rolle, 90. Μπαστιάνος, 19. Τσιλιανίδης, 7. Fernandez, 11. Μανιάς, 28. Δουβίκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ