Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση θέλει ο Άρης

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (19:00) τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδους.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες το απόγευμα με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Ο Μπράουν Ιντέγιε δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή λόγω του τραυματισμού του, ενώ οι Βέλεθ και Κόρχουτ επιστρέφουν, αφού εξέτισαν την ποινή τους.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα που θα τους δώσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο Μίκαελ Ένινγκ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας απέναντι στους Περιστεριώτες.

Αποστολή:

Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Ντιγκινί, Γκάμα, Ματίγια, Σάσα, Αμπού Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Tόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ