Να κάνει το πρώτο βήμα

Ο ΠΑΟΚ θέλει απόψε (22:00, Cosmote Sport 1HD) να πάρει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θέλει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και να κρατήσει τις καλές του εμφανίσεις κόντρα στον Άίαντα.

Η τελευταία προπόνηση, που έγινε χθες το βράδυ στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, έδειξε πως ο Αμπέλ Φερέιρα ουσιαστικά δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι στον αρχικό κορμό της ομάδας από τα παιχνίδια απέναντι στον Άγιαξ. Ο τεχνικός οδηγός του ΠΑΟΚ λογικά θα ξεκινήσει με τη γνωστή σύνθεση με την οποία παρατάχθηκε απέναντι στους Ολλανδούς μερικές εβδομάδες νωρίτερα, δηλαδή με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Γιαννούλη, Κρέσπο, Βαρέλα, Πέλκα Ζαμπά, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Ακπομ και Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει και στη Σλοβακία τον κόσμο στο πλευρό του κόντρα στη Μπρατισλάβα, όπως είχε και στην Ολλανδία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Βέρμπλουμ, Μαουρίτσιο και ο Κάτσε.

Στη Σλοβακία η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Στοχ, Λάμπρου, Γαϊτανίδη, Πέλκα, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ