Να καθαρίσει από νωρίς θέλει ο ΠΑΟΚ, την έκπληξη κυνηγάει ο Αστέρας

Στην Τούμπα σήμερα το απόγευμα (18:00, PAOK TV) Π.Α.Ο.Κ. και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερλιγκ 1 Ιντερβέτεν.

Η αρκαδική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί το κεκτημένο των καλών της εμφανίσεων και να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά κλέβοντας κάποιον βαθμό από μία έδρα όπου το έχει κάνει αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει ως την συμπρωτεύουσα με τα πόδια των ποδοσφαιριστών του βαριά έπειτα τον μεσοβδόμαδο εξ αναβολής αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Α.Ε.Κ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαράλες και Μουνάφο που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις ενώ παράλληλα και ο Βαλεντίνος Βλάχος έμεινε εκτός αποστολής.

Στον αντίποδα, συμπεριλήφθηκαν ξανά οι Ματρικάρντι, Ορτέγκα, Κώτσιρας και Μαρκ Φερνάντες.

 

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Χαουρέγκι.

 

Ο υπερασπιστής του τίτλου Π.Α.Ο.Κ. θέλει να καθαρίσει το ματς από νωρίς και να στρέψει την προσοχή του στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη ελπίζοντας πως ο συμπολίτης που του διέκοψε το αήττητο και τον έριξε στην δεύτερη θέση, θα είναι αυτός που θα τον ξαναστείλει στην πρώτη.

Παρόλα ταύτα το απουσιολόγιο του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι διόλου μικρό. Συγκεκριμένα ο Προτογάλος τεχνικός στερείται τις υπηρεσίες των Λέο Ζαμπά, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Γιαννούλη.

Βέβαια ο δικέφαλος του βορρά δεν είχε κάποια μεσοβδόμαδη υποχρέωση πράγμα που δίνει ώθηση στους παίκτες του να εμφανιστούν πιο ξεκούραστοι μες τον αγωνιστικό χώρο.

 

Η αποστολή του Π.Α.Ο.Κ.:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μάτος, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Πέλκας, Στοχ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Γαϊτανίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ