Να «κλείσει» με νίκη η Εθνική

Την Φινλανδία υποδέχεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σήμερα (21:45) στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η Φινλανδία έχει ήδη προκριθεί μαζί με την Ιταλία στο Ευρωπαΐκό πρωτάθλημα, αλλά και οι δύο πλευρές θέλουν να ολοκληρώσουν τα προκριματικά με νίκη.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ, σκέφτεται το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα με την ίδια ενδεκάδα που είχε και απέναντι στην Αρμενία. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης στην θέση είτε του Κουρμπέλη είτε του Γαλανόπουλου.

Αποστολή:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης και Μασούρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ