Να κλείσει με νίκη τη σεζόν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την φετινή σεζόν φιλοξενώντας τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ στις 16:00, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Superleague.

Το Τριφύλλι έχει απομακρυνθεί από τον πρωταρχικό του στόχο, την πρώτη πεντάδα, οπότε σήμερα θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των πράσινων ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία άφησε εκτός τον Μουνιέ, παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό.

Αντίθετα, συμπεριέλαβε τους νεαρούς Αθανασακόπουλο, Αποστολάκη και Θεοχάρη.

Εκτός αποστολης έμειναν οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Ινσούα, Δώνης και Οικονόμου, αλλά και οι τραυματίες Μπουζούκης, Βέργος, Άλτμαν, Μαυρομμάτης και Σέχου.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μισό της σεζόν είχε φύγει νικητής από το Αγρίνιο με 1-0, ενώ θα προσπαθήσει να πετύχει και σήμερα κάτι ανάλογο.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Αθανασακόπουλος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ