Να κρεμάσει το 38ο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι κοντά σε ένα ακόμα πρωτάθλημα καθώς απόψε το βράδυ υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών στο ΟΑΚΑ για το Game 3 των φετινών τελικών της Basket League.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας μετά την νίκη τους μέσα στην Πάτρα θέλουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά και να πάρουν ακόμα ένα πρωτάθλημα κάνοντας παράλληλα και το ντάμπλ διευρύνοντας έτσι την εν Ελλάδι κυριαρχία τους.

Αγωνιστικά θέματα δεν αντιμετωπίζει ο Ρικ Πιτίνο και άπαντες οι παίκτες του αναμένεται να δώσουν το παρών, ‘όπως παρών θα δηλώσει και ο κόσμος με την ΚΑΕ να έχει ήδη ανακοινώσει Sold out.

O Αμερικανός προπονητής ζήτησε το αυτονόητο από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στο παρκέ ώστε να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη από την αρχή.

Από την άλλη ο Προμηθέας Πατρών θέλει να χαρεί το παιχνίδι, άλλωστε η χρονιά για την ομάδα του Μάκη Γιατρά είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη είναι ονειρική.

Αγωνιστικά θέματα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα της Πάτρας που θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote TV .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ