Να νικήσει τον Πανιώνιο πριν τη δύσκολη συνέχεια

Τον Πανιώνιο υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός (19:30) για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” που προέρχονται από το 3-2 επί της Λαμίας για το Κύπελλο, θέλουν τους 3 βαθμούς της νίκης για να παραμείνουν στην κορυφή, πριν το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ την Πέμπτη και τη δύσκολη έξοδο στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γιώργος Μασούρας, Γκιλιέρμε και Κώστας Τσιμίκας, οι οποίοι εκτίουν ποινές καρτών. Ενώ συμπεριλήφθηκαν σε αυτή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Λάζαρ Ρατζέλοβιτς. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι μεν στην αποστολή, ωστόσο αναμένεται να είναι στον πάγκο, καθώς είναι στο όριο καρτών και πρέπει να είναι διαθέσιμος για την Τούμπα.

Στο αγωνιστικό, ο Πέδρο μαρτίνς, στην προπόνηση της Παρασκευής δοκίμασε σχήμα 4-4-2 με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Ρατζέλοβιτς δεξί μπακ, τον Γκασπάρ αριστερό και τον Σισέ με έναν εκ των Αβραάμ ή Μπα στόπερ. Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι στον άξονα, Φορτούνης και Βαλμπουενά θα έχουν το ρόλο πλέι μέικερ, με τους Χασάν και Ελ Αραμπί δίδυμο στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μαρτίνης, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Ξενιτίδης, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Εμρέ Μορ, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ