Να ξαναζήσει στιγμές του ’13

Με στόχο το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, για φέτος, τον Π.Α.Ο.Κ., αναμετράται ο Αστέρας στο γήπεδο της Τούμπας για τον πρώτο εκ των δύο ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος(19:00, Cosmotesports 1HD).

Οι Αρκάδες θέλουν να ξαναζήσουν τις στιγμές ’13 όπου απέκλεισαν με την ίδια σειρά αγώνων τον Δικέφαλο του Βορρά και να ξαναβρεθούν σε έναν τελικό κυπέλλου την 11η του Μάη.

Ο Γιώργος Παράσχος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλο και Παπαδόπουλο όπου εξέτισαν τις ποινές τους και επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση.

Από την άλλη εκτός αποστολής έμεινε ο Μανιάς καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς αλλά και ο Μαρκ Φερνάντεθ, που ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό.

 

Αναλυτικά η αποστολή:

 

Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μουνάφο, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Ιγκλέσιας, Γλέζος, Καλτσάς, Δουβίκας, Αραβίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ