Να συνεχίσει τις νίκες στο Αγρίνιο

Την έβδομη διαδοχική νίκη του στη Σούπερ Λίγκα θέλει να πετύχει σήμερα ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, καθώς σήμερα φιλοξενείται από τον τοπικό Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, ΕΡΤ).

Οι Πειραιώτες είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει στο Αγρίνιο, καθώς μετρούν 14 νίκες και 3 ισοπαλίες απέναντι στον αποψινό τους αντίπαλο.

Μάλιστα, στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουν γίνει στο γήπεδο του Παναιτωλικού, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες.

Στο καθαρά αγωνιστικό, στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν παράταση στην στέψη του ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή της επόμενης σεζόν και αυτό θα συμβεί μόνο με νίκη στο Αγρίνιο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς αριστερά, θα έχει τους Ομάρ, Σισέ, Μεριά και Τσιμίκας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή θα παίξει ο Χασάν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ