Να συνεχίσει το σερί κόντρα στον Ατρόμητο

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο ΠΑΟΚ, έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (14/9, 19:00) στο Περιστέρι.

Ο Δικέφαλος δίνει την τρίτη μάχη του κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου και θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα (τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα), για να δώσει συνέχεια στο σερί που άρχισε να χτίζει στη Τούμπα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την χτεσινή προπόνηση μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Βαρέλα , Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας που προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Γιαννούλης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μίσιτς , Εσίτι , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ