Να χορέψει στην βροχή

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος η αρκαδική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη σήμερα με τον Άρη στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague Σουρωτή(19:00, ΕΡΤHD).

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ερχόμενη με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο πρώτες της νίκες της σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο απέναντι στον Απόλλωνα, θέλει να χτίσει πάνω σε αυτές τις εμφανίσεις και να γυρίσει την Δευτέρα τα ξημερώματα στην Τρίπολη με έναν ή περισσότερους βαθμούς στις βαλίτσες της. Κάτι το οποίο δεν της επέτρεψαν “οι συνθήκες” να κάνει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην άλλη ομάδα της πόλης, τον Π.Α.Ο.Κ.

Σίγουρα το “Κλεάνθης Βικελίδης” αποτελεί μία από τις καυτές έδρες της Superleague, με τον κόσμο του Άρη να γεμίζει το γήπεδο παρακινούμενος από την δίψα που έχουν να δουν την ομάδα τους  να παίζει στα μεγάλα σαλόνια μετά την ολιγοετή απουσία της.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε όμως πως ο Αστέρας δεν είναι μία από τις ομάδες που αρέσκεται να συμβιβάζεται με την μετριότητα. Θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και έχει όλα τα φόντα να το κάνει αυτό. Τα λεγόμενα μου αυτά δικαιολογούνται απόλυτα από τις εμφανίσεις της ομάδας απέναντι στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος(Π.Α.Ο.Κ., Ά.Ε.Κ., Ολυμπιακός) αλλά και απέναντι στην σκωτσέζικη Hibernian για τον θεσμό του Europa League.

Ο κόουτς Παντελίδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους παρακάτω:

Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φερνάντες, Τόνσο, Μανιάς.

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μαρτίνες, Κώτσιρας, Βλάχος, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Φερνάντες, Μπαστιάνος, Μανιάς, Δουβίκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ