Νερατζάκης: “Πήραμε μια νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους”

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφαλου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βόννης.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ, Στάθης Νερατζάκης μίλησε για τη σημαντικότητα της νίκης που πήρε η ομάδα του, την απόδοση των παικτών του και την αντίδραση που έβγαλαν αλλα και για τη σύντομη πορεία του Δικεφάλου στο BCL.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ‘Ελληνα τεχνικού:

“Παίζαμε με μία ομάδα που είχε στόχους στο παιχνίδι, για να πάρει το πλεονέκτημα. Ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτό αφού ήμασταν τελευταίοι. Μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και μετά από τέσσερις σερί ήττες, μείναμε ενωμένοι, βγήκαμε μπροστά και πήραμε μία νίκη σημαντική κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ενόψει κρίσιμων αγώνων που έχουμε μπροστά μας στο Πρωτάθλημα”.

Συμβαίνουν αυτά. Μετά από μία κακή εμφάνιση κάθε ομάδα προσπαθεί να αντιδράσει. Υπάρχουν παίκτες με αθλητικό εγωισμό και ήταν φυσιολογικό να αντιδράσουν. Στο ματς με τον Κολοσσό υπήρχε και θέμα ενέργειας γιατί είχαμε δύο ματς τις μέρες που προηγήθηκαν, υπήρχε κούραση και προσπαθήσαμε να τη διαχειριστούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε και σίγουρα δεν ήμασταν αδιάφοροι. Προσπαθούμε να κάνουμε rotation και τώρα με ένα ματς την εβδομάδα θα είμαστε πιο φρέσκοι για τα επόμενα παιχνίδια”.

Για τον στόχο: “Δεν φτάνει μόνο ο εγωισμός. Δεν φτάνει μόνο ένα στοιχείο. Οι παίκτες έκαναν ένα βήμα μπροστά και στις επόμενες 20 μέρες με τις προσθήκες των δύο παιδιών που δεν έχουν προσαρμοστεί αφού δεν έχουν κάνει κανονική προπόνηση, θα ετοιμαστούμε για το τελευταίο κομμάτι του Πρωταθλήματος”.

Τι κέρδισε ο ΠΑΟΚ από τη συμμετοχή στο BCL: “Δεν είμαι ο κατάλληλος να το πω. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος οργανισμός, δεν έχει σημασία το τι επιλέγουν τα πρόσωπα. Πρέπει να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια. Η πορεία δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά για το πρεστίζ της ομάδας είναι σημαντικό να παίζει στην Ευρώπη”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ