Νικήτρια έφυγε από το Ούντινε η Πάρμα

29η αγωνιστική στην Ιταλία και η Πάρμα πήρε την εκτός έδρας νίκης με 1-2, ενώ Ίντερ και Τορίνο έμειναν στο 0-0.

Ουντινέζε-Πάρμα 1-2

Στο Ντάτσια Αρένα, η Ουντινέζε υποδέχτηκε την Πάρμα, αλλά ηττήθηκε με 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Ινγκλέζε. Η Ουντινέζε έκανε φάουλ εντός περιοχής, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Ο Ινγκλέζε, που ανέλαβε την εκτέλεση, πέτυχε το γκολ, για το 0-1.

Η Ουντινέζε προσπάθησε να μειώσει, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 26′ με τον Λάρσεν. Δεν υπήρχε αλλαγή στο σκορ Και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για τους γηπεδούχους, για να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 50′, ο Οκάκα βρέθηκε στην περιοχή, πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 1-1.

Η Ουντινέζε έχασε ευκαιρία να περάσει μπροστά στο 66′, ενώ η Πάρμα πήρε ξανά το προβάδισμα στο 68′.

Ο Ζερβίνιο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με μια προσποίηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Ευκαιρίες δεν έγιναν στην συνέχεια της αναμέτρησης και το 1-2 έμεινε ως το τέλος.

Ιντερ-Σασουόλο 0-0

Η Ίντερ υποδέχτηκε την Σασουόλο στο Σαν Σίρο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Οι ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά χωρίς επιτυχία. Αρκετές ήταν οι φορές που επιχειρούσαν να επιτεθούν με στημένες φάσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Καμία ομάδα δεν βρήκε διάδρομο προς το τέρμα, έτσι το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η Σασουόλο μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πριν συμπληρωθεί μια ώρα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Μπόατενγκ στο 55′. Οι αλλαγές των προπονητών δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και το 0-0 ήταν το τελικό σκορ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ