Νικήτρια η Γιουβέντους κόντρα στην Φιορεντίνα

Η Γιουβέντους επικράτησε επί της Φιορεντίνα με 2-1, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Με 87 βαθμούς η Γιουβέντους παραμένει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Η Φιορεντίνα πέρασε από νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Μιλένκοβιτς, αλλά ο Σάντρο στη συνέχεια ισοφάρισε. Τη νίκη στη Γιουβέντους όμως χάρισε… ο Πετσέλα ο οποίος σκόραρε, κατά της ομάδας του.

Ο αγώνας

Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μιλένκοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Έξι λεπτά αργότερα η Φιορεντίνα έχασε καλή ευκαιρία για να κάνει το 2-0 υπέρ της, με τον Μιραλάς, αλλά το σουτ ήταν άστοχο.

Στο 21’ η Γιουβέντους είχε και αυτή καλή στιγμή, με τον Μπερναρντέσκι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Ρονάλντο σούταρε στο 34’ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Λαφόντ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο επόμενο λεπτό με τον Κιέζα, που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Άλεξ Σάντρο στο 37’ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1.

Στο 53’ ο Ρονάλντο έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Πετσέλα βρήκε τη μπάλα με το πόδι του και πετυχαίνοντας.. αυτογκόλ έκανε το 2-1 για τη Γιουβέντους.

Κίτρινες: Ζέρσον

Γιουβέντους: Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Τσαν, Ματουιντί, Πιάνιτς (65’ Μπεντανκούρ), Κουαδράδο (87’ Ντ Σίλιο), Μπερναντέσκι (74’ Κεν), Ρονάλντο

Φιορεντίνα: Λαφόντ, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Τσεκερίνι, Βερετού, Νταμπό, Μπενάσι (72’ Ζέρσον), Κιέζα (66’ Μουριέλ), Χάντσκο, Μιραλάς (80’ Φερνάντες), Σιμεόνε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ