Νικήτρια η Μίλαν-Ακάθεκτη η Αταλάντα

Η Μίλαν επικράτησε επί της Φιορεντίνα, ενώ και η Λάτσιο νίκησε την Κάλιαρι στην έδρα της. Η Αταλάντα νίκησε την Τζένοα με 2-1, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A.

Φιορεντίνα-Μίλαν

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μίλαν κόντρα στην Φιορεντίνα με 1-0, στην έδρα της δεύτερης.

Με τη νίκη της η Μίλαν παραμένει στην πρώτη πεντάδα του ιταλικού πρωταθλήματος με 62 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της τη Ρόμα με 59 βαθμούς.

Ο Τσαλχάνογλου στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από πάσα του Σούσο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αταλάντα-Τζένοα

Νωρίτερα η Αταλάντα επικράτησε απέναντι στην Τζένοα με 2-1 και συνεχίζει ακάθεκτη για την είσοδο στο Champions League.

Η Αταλάντα ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση με 65 βαθμούς, προσπερνώντας, την Ίντερ που έχει 63 βαθμούς. Η Τζένοα αντιθέτως με 36 βαθμός βρίσκεται στην 16η θέση.

Ο Μπαροου στο 46ο λεπτό άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Καστανιε, έπειτα από ασίστ του Τζιμσιτί, σκόραρε και έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Πάντεφ στο 89’ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Κάλιαρι-Λάτσιο

Η Λάτσιο επέστρεψε στις νικές και κέρδισε την Κάλιαρι με 2-1, στην έδρα της δεύτερης και θα πάει με καλή ψυχολογία στον τελικό του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στο Ολίμπικο.

Η ομάδα του Ιντζάκι ανέβηκε στην έβδομη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 58 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι είναι 12η με 40 βαθμούς.

Ο Αλμπέρτο στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, μετά από σέντρα του Μάρουσιτς.

Στο 53’ ο Κορέα, έπειτα από πάσα του Αλμπέρτο, σκόραρε και έκανε το 2-0 για τη Λάτσιο.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παβολέτι μείωσε σε 2-1, αλλά δεν κατάφερε να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ