Νικήτρια η Παρί-Ισόπαλες Ρεάλ και Μπριζ

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπριζ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπριζ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπριζ, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Η «βασίλισσα» βρέθηκε να χάνει στο γήπεδο της, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό ο Ντένις άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενος. Μάλιστα ο διαιτητής χρησιμοποίησε το VAR για να σιγουρευτεί ότι δεν ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο ίδιος τριάντα λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά, κάνοντας το 0-2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 56’ να μειώσουν σε 1-2 με την κεφαλιά του Ράμος. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε ξανά το VAR, αλλά είδε ότι ο ποδοσφαιριστής καλυπτόταν. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Φόρμερ στο 84’ αλλά το επόμενο λεπτό ο Καζεμίρο με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2.

Γαλατασαράι-Παρί Σεν Ζερμέν

Νικήτρια αναδείχθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Γαλατασαράι με 1-0 στην Τουρκία.

Η ομάδα του Τούχελ έκανε το 2/2 στην Κωνσταντινούπολη και με 6 βαθμούς είναι στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Champions League με 6 βαθμούς. Ακολουθεί η Μπριζ με 2 βαθμούς, ενώ η Γαλατασαράι είναι 3η με 1 βαθμό και είναι ισόβαθμη με την 4η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ικάρντι στο 52ο λεπτό, μετά από πάσα του Σαράμπια, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, χαρίζοντας έτσι στους Παριζιάνους τη νίκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ