Νικήτρια στο Όλντ Τράφορντ η Σίτι

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0, στο Όλντ Τράφορντ, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Το μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τη Σίτι, καθώς δίνει μάχη για την κορυφή με τη Λίβερπουλ. Με τη νίκη της ανέβηκε στην πρώτη θέση με 89 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της τη Λίβερπουλ με μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Μάλιστα η Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εφτά παιχνίδια στο Όλντ Τράφορντ.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπερνάρντο Σίλβα, μετά από πάσα του Γκουντογκάν.

Ο Σανέ, που αντικατέστησε στο 51’ τον Φερναντίνιο, έπειτα από ωραία σέντρα του Στέρλινγκ στο 66ο λεπτό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Κίτρινες: Κομπανί, Περέιρα, Ζιντσένκο, Σο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Νταρμιάν (83’ Σάντσες), Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, Περέιρα (72’ Λουκακού), Φρεντ, Πογκμπά, Ράσφορντ, Λίνγκαρντ (83’ Μαρσιάλ)

Μάντσεστερ Σίτι: Μοράες, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν (89’ Ντανίλο), Φερναντίνιο (51’ Σανέ), Ν. Σίλβα, Μπ. Σίλβα, Αγουέρο (89’ Ζεσούς), Στέρλινγκ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ