Νικητής με παίκτες της Κ19 ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα

Νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με 3-1 απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης σε φιλικό που διοργανώθηκε στο Κορωπί.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ19 να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ αγωνίστηκαν και οι Θεοχάρης, Βέργος, Αποστολάκης.

Οι πράσινοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο από την πρώτη στιγμή, ενώ δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Βέργος στο 22ο λεπτό για τους γηπεδούχους. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σερπέζης με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι στο 42’ μείωσαν με τον πρώην ποδοσφαιριστή των πράσινων, Ζερβόπουλο, ο οποίος μετά από την κεφαλιά πάσα του Βαφέα, έκανε το 2-1.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Δώνης έκανε έξι άλλαξες, έτσι ώστε να δώσει χρόνο σε παίκτες της Κ19.

Στο 56’ ο Εμμανουηλίδης, μετά από πάσα του Βέργου, σκόραρε και έγραψε το τελικό 3-1 για τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό ακολούθησαν εργομετρικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα εξετάσεις έκαναν οι Κάτσε, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Γιόχανσον, Διούδης, Οικονόμου, Παντελάκης, Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα και Χατζηθεοδωρίδης.

Το Σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Αποστολάκης (46′ Βαγιανίδης), Θεοχάρης (46′ Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46′ Στάικος), Ζαγαρίτης (46′ Ζωγραφάκης), Δώνης, Κουρμπέλης (62′ Σκεντεράι), Αρμενάκας (46′ Εμμανουηλίδης), Σερπέζης (62′ Καλομοίρης), Τζαβίδας (62′ Σούλτσε), Βέργος (62′ Αθανασακόπουλος).

Απόλλων Σμύρνης: Αστράς, Κοντοές, Βαφέας, Οικονομόπουλος, Οριουέλα, Ζερβόπουλος, Γαρουφαλιάς, Αγρόδημος, Βάρκας, Ρώσση, Ριβέρο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπάζογλου, Κοντογιαννόπουλος, Κατσάκης, Κατσάρας, Χριστόπουλος, Μπίφσας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ