Νικητής στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του ο Χένρικσεν

Δεν τα παράτησε ο Ρενέ Χένρικσεν, πάλεψε και νίκησε την ασθένεια του, ενώ μάλιστα επέστρεψε στα γήπεδα σε αγώνα των παλαιμάχων της Άαλμποργκ.

Στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του βγήκε νικητής ο Χένρικσεν, καθώς πριν ένα χρόνο περίπου είχε διαγνωστεί με μια πολύ σπάνια ασθένεια. Δεν άφησε όμως την αρρώστια του να τον καταβάλει, πάλεψε και νίκησε.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει σε ένα παιχνίδι των παλαιμάχων της Άαλμποργκ.

Ο Δανός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Το θεωρώ μια πολύ σπουδαία πρόοδο για την κατάσταση μου πως το σώμα μου έχει επανέλθει και μπορώ και πάλι να παίξω ποδόσφαιρο. Η επιστροφή μου στο γήπεδο, δείχνει ότι είμαι και πάλι αρκετά καλά. Την περίμενα πολύ αυτήν την ημέρα».

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «για να είμαστε ρεαλιστές η ασθένεια πάντα θα υπάρχει μέσα στο σώμα μου και δεν μπορεί ποτέ να ελεγχθεί απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως για την ώρα δεν είναι ενεργή. Φυσικά και είμαι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με το πως ήμουν πριν την ασθένεια όμως και μόνο την επιστροφή μου τη θεωρώ μία νίκη».

Τέλος, για το πως μπορεί να εξελιχθεί η ασθένεια απάντησε πως: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Κάποια στιγμή θα αναπτυχθεί και πάλι όμως αυτό μπορεί να είναι τον άλλον μήνα, μπορεί να είναι και σε 20 χρόνια. Δεν το σκέφτομαι, έχω στο μυαλό μου μόνο να ζω σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Κάθε μέρα για μένα είναι χρυσή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ