Νικηφόρα επανέναρξη για τη Λαμία

Η ομάδα της Λαμίας υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ και νίκησε με σκορ 2-0. Σκόρερ του αγώνα ο Βιγιάλμπα και ο Μπιανκόνι.

«Ανοικτό» το παιχνίδι στο ΔAK Λαμίας αν και κεκλεισμένων των θυρών. Aυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σε ταράτσες γύρω από το γήπεδο, όπου ακούγονταν και τα συνθήματα!

Απογοητευτική εμφάνιση για τον Παναιτωλικό που θέλει να αποφύγει μία εκ των δύο τελευταίων θέσεων, με τον Πανιώνιο να έχει μειώσει στους τρεις βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά.

Ο αγώνας:

Η Λαμία είχε περισσότερη ώρα την κατοχή, ωστόσο ο Παναιτωλικός ήταν πιο δυναμικός στην αντεπίθεση.

Στο 31ο λεπτό η Λαμία έγινε «οδηγός» και έκανε το 1-0. Ο Μπεχαράνο έδωσε στον Αραβίδη και εκείνος “έσπασε” στον Βιγιάλμπα που σούταρε από την σέντρα σε κενή εστία, ανοίγοντας το σκορ.

Δυο λεπτά μετά η Λαμία φλέρταρε με το δεύτερο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει, μετά από κάθετη πάσα του Βιγιάλμπα στον Βασιλόγιαννη.

Στο 41ο λεπτό του αγώνα ήρθε η ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Ντάουντα έκανε το πλασέ, αλλά ο Κάχριμαν απομάκρυνε σε κόρνερ. 

Ο Μάλης προσπάθησε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να απειλήσει την εστία της Λαμίας.

Ο Παναιτωλικός ήταν πιο κινητικός στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Μουνιέ στο 54ο λεπτό επιχείρησε ένα ανάποδο ψαλίδι, κάνοντας φάουλ υπέρ της Λαμίας.

Η Λαμία προέβη σε αναγκαστική αλλαγή του Χρήστου Αραβίδη στο 55ο λεπτό που τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο και την θέση του πήρε ο Τάσος Καραμάνος.

Γενικά η Λαμία προσπάθησε πολύ να κρατήσει το προβάδισμα. Στο 78ο λεπτό ο Μπιανκόνι από την περιοχή του πέναλτι μετά από πάσα του Μπεχαράνο έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Απειλητικός εμφανίζεται ξανά ο Μπιανκόνι στο 86ο λεπτό του αγώνα με σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ.

Ένα πολύ μακρινό σουτ έκανε ο Ντουάρτε τρία λεπτά αργότερα που πέρασε άουτ.

Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να μειώσει την διαφορά, χωρίς αποτέλεσμα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σκόνδρας, Μπουλούλης, Μάλης,

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Μπεχαράνο(87’ Πλιάτσικας), Νιάσε(76’ Δημούτσος), Βασιλόγιαννης(76’ Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα(55’ Μπουλούλης), Αραβίδης(55’ Καραμάνος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντες, Ντίας, Ντάουντα(83’ Ντουάρτε), Αλβαρέζ, Μουνιέ(71’ Αριγίμπι), Μάρτιν(71’ Λουσέρο), Σίεστεντ(46’ Λιάβας), Μάλης, Τσιγγάρας(71’ Μπάιροβιτς), Ρόσα, Τζανακάκης

Η Βαθμολογία των playouts

7. Αστέρας 33

8. Ατρόμητος 32

9. ΑΕΛ 30

10. Λαμία 30

11. Βόλος 27

12. Ξάνθη 18

13. Παναιτωλικός 17

14. Πανιώνιος 14

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ