Νικ Καλάθης: «Θέλω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Την επιθυμία του να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο αν και εφ όσον η «Επίσημη Αγαπημένη» προκριθεί, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Νικ Καλάθης.

Ο Έλληνας γκάρντ αναφέρθηκε επίσης και στο δικό του μέλλον χωρίς όμως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες παρ όλο που το μπασκετικό του μέλλον θα τον βρει στην Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα τόνισε:

Για το αν θα παίξει στο Προολυμπιακό του Καναδά: «Ναι, σίγουρα. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα παίξω με την Εθνική του χρόνου, το περιμένω με ενθουσιασμό. Προφανώς, ήταν ατυχία αυτό που έγινε φέτος, αλλά ένας από τους βασικούς στόχους μου είναι να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας: «Είναι τεράστια πρόκληση, ξέρω ότι κι άλλοι παίκτες επίσης δεν είχαν αυτή την εμπειρία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς, ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε όλοι μαζί στο επόμενο επίπεδο και θα πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ρικ Πιτίνο: «Ελπίζω και με τους δύο. Για εμένα είναι και οι δύο σπουδαία άτομα και όποιος από αυτούς μπορεί να έρθει, ας έρθει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ