Νικ Καλάθης: “Θα είμαι 100% στο προολυμπιακό τουρνουά”

Ο Νικ Καλάθης απάντησε μέσω twitter για λογαριασμό της ELPA σε φιλάθλους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα, στον Ρικ Πιτίνο και αποκάλυψε ότι θα δώσει το παρόν στο προολυμπιακό τουρνουά. 

Ο Νικ Καλάθης απάντησε σε ερωτήσεις χρηστών του Twitter και δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια, ενώ αποκάλυψε πως θα είναι στο Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική, υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά οι απαντήσεις του Νικ Καλάθη:

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου: «Θα γίνεται όλο και καλύτερα, δουλεύει πολύ σκληρά».

Για το τί κάνει ξεχωριστή την ομάδα του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλες ομάδες, αλλά στον Παναθηναϊκό είμαστε οικογένεια»

Για το αν θα προτιμούσε ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στην Ολυμπιάδα ή την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό: «Και τα δύο θα ήταν καλά».

Για το ποιοι συμπαίκτες ήταν οι πιο ευχάριστοι στη συνεργασία: «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να δίνω πάσες στον Γκιστ. Μου αρέσουν και οι συμπαίκτες που έχω τώρα».

Για το τί σημαίνει η Ελλάδα για εκείνον: «Είμαι Έλληνας».

Για την ικανότητά του στην πάσα: «Από όταν ήμουν μικρό παιδί, ήμουν πάντα καλός πασέρ και μπορούσα να βλέπω πράγματα που άλλοι ίσως δεν μπορούν».

Για το αν προτιμά πόντους, ριμπάουντ ή ασίστ:«Ασίστ, γιατί κάνουν χαρούμενους τους συμπαίκτες μου».

Για τις πιθανότητες να παίξει στο Προολυμπιακό τουρνουά με προπονητή τον Πιτίνο: «100%».

Για το πόσο πιστεύει ότι τον αγαπούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε κλίμακα μέχρι το 100: «150».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ