Νικ Καλάθης: “Στόχος μας να επιστρέψουμε στο final four της Ευρωλίγκα”

Τον επόμενο μεγάλο στόχο των νταμπλούχων Ελλάδας έθεσε ο Νίκ Καλάθης που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στο final-four της ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού»:

«Να χρησιμοποιήσω το δικό σου ιδρώτα (γέλια); Ένας από τους στόχους ήταν το πρωτάθλημα, άλλος ένας το Κύπελλο. Μακάρι να φτάναμε και στο Final Four, αλλά με δεδομένο το πώς άρχισε η σεζόν, δες πώς κατέληξε στο να παίζουμε με τη Ρεάλ την πρόκριση. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει ο κόσμος, αλλά είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, τους προπονητές. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι. Ελπίζω να πάμε του χρόνου στο Final Four».

Για το ότι προσπαθούσε να πείσει τον γιο του Πιτίνο να έρθει στην Ελλάδα:«Του μίλησα για την ομάδα και τους φίλους της. Ο κόουτς σοκαρίστηκε με την εικόνα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ και άρχισε να τρελαίνεται με την ομάδα. Είμαστε μια σπουδαία ομάδα».

Για τον Πασκουάλ: «Αυτός έφτιαξε την ομάδα. Δεν έχουμε κάτι εναντίον του, είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και ήταν τιμή μας να την φτιάξει. Είναι σκληρό επάγγελμα του παίκτη και του προπονητή, αλλά μας έδωσε επίσης τρόπαια και θα είναι επίσης χαρούμενους για εμάς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ