Ντέρμπι ”αιωνίων” με πολλά ανοιχτά μέτωπα και… ΑΣΕΑΔ

Ντέρμπι «αιωνίων» σήμερα για τον πρώτο γύρο (και όχι για τον τελικό, μετά από πολλά χρόνια) των playoffs της Basket League (19:00).

Κανονικά, αυτό το ματς θα έπρεπε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον για αγωνιστικούς λόγους. Και πάλι μονοπωλεί το ενδιαφέρον αλλά για άλλους λόγους, που δεν είναι αγωνιστικοί.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να επιβεβαιώνει στο συνέδριο της Θύρας 7 ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο παιχνίδι, η σημερινή μέρα ενδέχεται να είναι ιστορική για το ελληνικό μπάσκετ. Ο λόγος είναι ότι αν ο Ολυμπιακός τηρήσει την στάση του και δεν παραταχθεί στο ΟΑΚΑ, τότε βάσει καταστατικού θα υποβιβαστεί στην Α2.

Την ίδια στιγμή πάντως, οι “ερυθρόλευκοι” ελπίζουν ότι πριν την ώρα του ντέρμπι θα έχει εκδικαστεί σήμερα η προσφυγή που έχουν καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ περί άκυρων ορισμών στη 26η αγωνιστική της Basket League. Αν δικαιωθούν, τότε θα αναβληθεί ο πρώτος προημιτελικός, αφού θα θεωρηθεί άκυρη η 26η αγωνιστική.

Όπως και να έχει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η σημερινή μέρα αναμένεται με ενδιαφέρον για πάρα πολλούς λόγους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ