Ντέρμπι που θύμισε πάλη παρά ποδόσφαιρο

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ και μάλιστα για πρώτη φορά χωρίς σκορ(0-0) στην ιστορία των δύο ομάδων στο “Ολντ Τράφορντ” σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

Το αήττητο της στην μετά εποχή Μουρίνιο συνεχίζει η Μάντσεστερ υπό της οδηγίες του Σόλξιερ που πλέον απέχει μόλις στο -1 από την τέταρτη Τσέλσι ενώ η Λίβερπουλ πλέον βρίσκεται ακόμη πρώτη αλλά μόλις στο +1 από την δεύτερη Σίτι.

Ένα ντέρμπι βγαλμένο από παλιές εποχές με μπόλικη δόση ξύλου. Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαμε 4 αναγκαστικές αλλαγές και οι 3 ήταν για τους γηπεδούχους!

Μάλιστα είχαμε και αλλαγή στην αλλαγή μιας και ο Λίνγκαρντ που μπήκε στο 25′ για την Γιουνάιτεντ αποχώρησε στο 43′!
Όλη την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στο παιχνίδι είχε η Λίβερπουλ που δεν κατάφερε όμως να ξεκλειδώσει την άμυνα των “διαβόλων” και να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ντε Χέα.

Στο 75′ η Μάντσεστερ πέτυχε ένα τέρμα το οποίο σωστά και ακυρώθηκε από τον βοηθό της συνάντησης ως οφσάιντ. Ηπάλα κατέπληξε στα δίχτυα της Λίβερπουλ από τα πόδια του κεντρικού της αμυντικού Ματίπ, με τον βοηθό να έχει όμως υποδείξει σωστά σε θέση οφσάιντ τον Σμόλινγκ που έκανε την πάσα.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(Όλε Γκούναρ Σόλξιερ): Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Ερέρα, Πογκμπά, Μάτα, Ράσφορντ, Λουκάκου.

Λίβερπουλ(Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

 

 

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 2-0

Στο άλλο ματς της ημέρας οι “κανονιέρηδες” καθάρισαν από νωρίς την αναμέτρηση με τα “βαμβάκια” με δύο γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο.

Το σκορ άνοιξε εύκολα μέσα από την μικρή περιοχή ο Λακαζέτ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης μιας και βγήκε επωφελημένος από μία καραμπόλα μέσα στην άμυνα.

Τα τέρματα για την ομάδα του διπλασίασε ο Χένρικ Μκχιταριάν(17′) με ένα πλασέ στην κίνηση από τα όρια της μεγάλης περιοχής ύστερα από γύρισμα του

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ