Ντέρμπι σε όλα τα μέτωπα

Πολύ σημαντική και κομβική αγωνιστική αναμένεται να είναι η 7η του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών,καθώς  αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει πολλά και σπουδαία παιχνίδια τόσο στην κορυφή όσο και στις υπόλοιπες θέσεις.

Συγκεκριμένα στην Καλλιθέα οι αναγεννημένες το τελευταίο διάστημα Εσπερίδες υποδέχονται τον Πρωτέα Βούλας και θέλουν να συνεχίσουν την άκρως θετική πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Την νίκη θέλει και ο Πρωτέας προκειμένου να βρεθεί σε τροχιά τετράδας ξεπερνώντας τις Εσπερίδες.

Στα Πατήσια ο Σπόρτιγκ που “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί 2 νικών τις τελευταίες αγωνιστικές υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα ντέρμπι με άρωμα παρελθόντος. Οι γηπεδούχες θα αναζητήσουν ακόμα μία νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, ενώ οι “Κυανέρυθρες” θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να παραμείνουν στη δεύτερη θέση.

Στα Καλύβια η γηπεδούχος ομάδα των Καλυβίων αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για να προσθέσει ακόμα μια νίκη και να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία. Το ίδιο όμως ψάχνει και ο “Δικέφαλος” για να παραμείνει μέσα στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν τη δεύτερη θέση.

Στον Άγιο Δημήτριο η Δάφνη υποδέχεται την Ελευθερία Μοσχάτου σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 3-3.

Τέλος στο “Ιβανώφειο” ο ουραγός Ηρακλής υποδέχεται τον προτελευταίο στη βαθμολογία Αθηναϊκό. Ο “Γηραιός” που άλλαξε εκ νέου προπονητή θα ψάξει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο θέλει και η ομάδα του Βύρωνα προκειμένου να κάνει από τη Θεσσαλονίκη το αγωνιστικό της restart.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Εσπέρου 12.30 Εσπερίδες-Πρωτέας Βούλας Πολυχρόνης-Μηλαπίδης (Παπαγιαννόπουλος)

Σπόρτιγκ 18.30 Σπόρτιγκ-Πανιώνιος Μαραμής-Τσάτσης (Μπεσκάκη)

Καλυβίων 17.30 Καλύβια-ΠΑΟΚ Σοφιανόπουλος-Ροδίτης (Ζώης)

Ιβανώφειο 14.00 Ηρακλής-Αθηναϊκός Ελευθεριάδης-Παπαγερίδης (Σιμητόπουλος)

Αγ. Δημητρίου 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ελευθερία Μοσχάτου Λύρας-Πλιάκας (Δούκας)

Η Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 14
2. ΠΑΟΚ 10
3. Πανιώνιος 10
4. Εσπερίδες Καλλιθέας 10
5. Νίκη Λευκάδας 10
6. Πρωτέας Βούλας 9
7. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 9
8. Καλύβια 9
9. Ελευθερία Μοσχάτου 9
10. Σπόρτιγκ 8
11. Αθηναϊκός 7
12. Ηρακλής 6
*Ολυμπιακός και Νίκη Λευκάδας έχουν από ένα παιχνίδι περισσότερο

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ