Ντέ Σον Τόμας: “Ματς ζωής και θανάτου”

Ο Ντεσόν Τόμας σχολίασε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ερχόμαστε από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε ένα σερί νικών».

Για την πίεση που υπάρχει και τον δεύτερο γύρο: «Αυτή η πίεση που υπάρχει για νίκη μπορεί να λειτουργήσει και θετικά.Σου δίνει μια ευκαιρία να δεις τι τύπος είσαι και αν μπορείς να την κάνεις να λειτουργήσει υπέρ σου. Είναι δύσκολος ο δεύτερος γύρος και εμείς πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάρουμε περίπου το 50% των εκτός έδρας αγώνων».

Για το μαρκάρισμα του Ντέρικ Ουίλιαμς: «Είναι λογικό πως αρκετοί παίκτες που έρχονται στην Ευρώπη για πρώτη φορά παίζουν αρκετά καλά, όπως αυτός. Έχουμε κάνει scouting report και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον σταματήσουμε. Είναι ένας πολύ εντυπωσιακός παίκτης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ