Ντίνος Καλαμπάκος: «Στα καφενεία έχουμε πάρει μέχρι και την… Euroleague»! (vid)

Με… γλαφυρό τρόπο παρουσίασε ο Ντίνος Καλαμπάκος τις βλέψεις που έχουν οι άνθρωποι του Μεσολογγίου για τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης νίκησε στο… νήμα τον Αμύντα (73-72) και έχει ξεμπερδέψει με το θέμα παραμονής στην Α2, εκεί που τα πράγματα ήταν δύσκολα στην αρχή της σεζόν.

Ερωτηθείς ο Ντίνος Καλαμπάκος αν η ομάδα του μπορεί να φτάσει και να κάνει κάτι καλό στα playoffs, απάντησε με επική ατάκα, όπως μας είχε συνηθίσει (στο 05:45 στο παρακάτω βίντεο).

«Άσε να το πάμε παιχνίδι – παιχνίδι. Στα καφενεία τα έχουν ονειρευτεί όλα, μέχρι και Euroleague έχουμε πάρει! Πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι. Έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά από το δέντρο, έχουμε πάρει και το αστέρι από το έλατο ακόμα».

Όσο για το παιχνίδι, είπε: «Ήμασταν τυχεροί. Η εικόνα του παιχνιδιού αδικεί τον Αμύντα. Ήταν μια ομάδα πολύ οργανωμένη και διαβασμένη και παίζει πολλά χρόνια με τα ίδια παιδιά στην κατηγορία. Είναι πάντα μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Έχει όλα τα συστατικά ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

Ήμασταν τυχεροί. Βέβαια, μας… έφυγε η ψυχή για να κερδίσουμε και θα συμφωνήσω με τον Αλέξη (προπονητής Αμύντα) ότι μάλλον μπορεί να φύγουν στεναχωρημένοι. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα τους αδικεί.

Κι εμείς έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και το κομμάτι και του εφησυχασμού είναι κι ανθρώπινο. Είμαστε ευτυχισμένοι που τελειώσαμε με το κομμάτι της παραμονής. Όταν είχα έρθει στην ομάδα, τους είχε πει ότι θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε μαζί».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ