Ντεμπούτο για τον Παράσχο

Σήμερα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Α.Ε.Λ. στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Super League Σουρωτή(17:15, NovaSports 1HD).

Ο Αστέρας

Ντεμπούτο στον πάγκο των Αρκάδων κάνει ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος ανέλαβε τα σκήπτρα της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάββα Παντελίδη, που πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Άρή.

Ο Έλληνας τεχνικός μέσα στο διάστημα των δέκα αυτών ημερών που βρίσκεται στην Τρίπολη θέλησε να αποφορτίσει συναισθηματικά τους παίκτες διώχνοντας έτσι το άγχος από πάνω τους, εκτιμώντας πως με αυτόν τον τρόπο θα “ελαφρύνουν” τα πόδια τους κι έτσι θα φτάσει η ομάδα σε νίκες.

Ο τραυματίας Μαρκ Φερνάντεθ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Εκτός Παραμένουν οι Τασουλής και Ματρικάρντι ενώ επίσης εκτός θα παραμείνουν οι τιμωρημένοι Ιγκλέσιας και Πασαλίδης.

Αναλυτικά η αποστολή:

30. Αθανασιάδης, 1. Παπαδόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 2. Matricardi, 45. Χριστόπουλος, 37. Βλάχος, 77. Κυριακόπουλος, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας, 14. Bellocq, 6. Valiente, 8. Munafo, 22. Rolle, 10. Tonso, 19. Τσιλιανίδης, 7. Fernandez, 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς, 28. Δουβίκας.

 

Η Λάρισα

Οι Βυσσινί έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα καθώς μετρούν κοντά ένα μήνα όντας αήττητοι σε τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές(2 Νίκες – 2 Ισοπαλίες).

Ο Τζιανλούκα Φέστα ταξίδεψε με την ομάδα του ως την Τρίπολη μετρώντας αρκετούς απόντες.

Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Κάσσος, Μπέρτος, Μόρας και Κόεφ. Όπως επίσης ο τιμωρημένος Καρανίκας αλλά και ο ανέτοιμος Λεοζίνιο καθώς και ο Μόρσι ο οποίος βρίσκεται στην Αίγυπτο και δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κρίστινσον, Παϊτέρη, Γκόικοβιτς, Γκόλια, Ζίζιτς, Γρομητσάρη, Φατιόν, Χούμπτσεφ, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Φρίουι, Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Μπαργκάν, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιο. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ