ΝτεΣον Τόμας στο Kingsport.gr: «Μπορούμε τη νίκη με τη Μιλάνο»

Ο ΝτεΣον Τόμας μίλησε στο Kingsport.gr και στον Γιώργο Μίχα για το ματς κόντρα στη Μπασκόνια, το επόμενο δύσκολο ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Αρμάνι στο Μιλάνο, αλλά και τι αποκόμισαν οι πράσινοι μετα τη νίκη επι της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα

Αναλυτικά,οι δηλώσεις του στο Kingsport.gr:

– ΝτεΣον η ομάδα είχε ενα εξαιρετικό πρωτο μέρος ωστόσο στο δεύτερο δεν είχε εξίσου την ίδια εικόνα, τι συνέβη;

«Αγωνιστηκαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και ο κόουτς μας είπε στο ημίχρονο οτι το τρίτο δεκάλεπτο θα είναι κρίσιμο. Γνωρίζαμε ως παίκτες οτι η Μπασκόνια θα προσπαθήσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι κι αυτό έγινε. Έβαλαν μερικά δύσκολα καλάθια, τους βγήκαν μερικά plays και ανέτρεψαν το σκηνικό. Το σημαντικό όμως είναι οτι πήραμε τη νίκη. Έκαναν την ανατροπή, αλλά στο τέλος εμείς πήραμε τη νίκη. Πρέπει ωστόσο να μάθουμε απο τα λάθη μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να προχωρήσουμε στο επόμενο πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι».

– Τι έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο;

«Όταν έχεις κάνει ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, πρέπει να συνεχίσεις έτσι και να πατάς γκάζι. Να μη σταμάτας το ρυθμό που είχες. Νομίζω οτι μπήκαμε με πολύ περισσότερη αλαζονία και προσπαθήσαμε να βγάλουμε θεαματικές φάσεις στην επίθεση που δεν βγήκαν, ενώ έπρεπε να ήμασταν απλά ουσιαστικοί. Αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ είναι μέρος του παιχνιδιού. Μας έβαλαν δύσκολα, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο του ματς στα σημεία που έπρεπε και στο τέλος πήραμε τη νίκη».

– Πλέον έχετε ενα αρκετά κρίσιμο παιχνιδι κόντρα στη Μιλάνο

«Θα είναι ενα παιχνίδι “πόλεμος” για εμάς. Δεν κοιτάω αποτελέσματα άλλων ομάδων και τι πρέπει να γίνει για να μπούμε στα πλέι οφς. Πρέπει να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια που μας μένουν και να ανησυχούμε για το τι κάνουμε εμείς σαν ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη στο Μιλάνο, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε. Έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι».

– Τι πρόσθεσε στην ομαδα η νίκη επι της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα;

«Αυτοπεποίθηση. Με όλα όσα έχουμε τραβήξει στη σεζόν ως τώρα αυτό ήταν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για εμάς. Αυτή η νίκη μας έδειξε οτι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα και οτι αξίζουμε να είμαστε στην οκτάδα των πλέι οφς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ