Ντε Λαουρέντις: «Στη Νάπολι ζούμε με μεγάλο φθόνο…»

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις παραχώρησε συνέντευξη και μετέφερε τον εκνευρισμό του βλέποντας τα εισιτήρια να μην είναι τα αναμενόμενα για το επίπεδο ενός τέτοιου συλλόγου.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί η Μπάρι στη Σέριε C θα έχει αναλογικά περισσότερους συνδρομητές από την Νάπολι της Σέριε Α. Όλα αυτά αφού έχουμε μειώσει τις τιμές των συνδρομών σε κάποιες περιοχές του Σάο Πάολο μέχρι και 40% συγκρίνοντας τες με 9 χρόνια πριν. Εάν αυτό σημαίνει να είσαι σπουδαίος υποστηρικτής της Νάπολι, επιτρέψτε μου να χαμογελάσω».

Ο Ιταλός πρόεδρος ύστερα μίλησε για τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων του Βορρά, όπως είναι η Γιουβέντους και η Μίλαν.

«Δυστυχώς, πιστεύω ότι στην πόλη της Νάπολι ζούμε με μεγάλο φθόνο για τον Βορρά και επειδή υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι της Γιουβέντους, της Μίλαν και της Ίντερ.

Πρέπει να αγοράσω την Μίλαν για να τους ικανοποιήσω; Τους προκαλώ επειδή αγαπώ την Νάπολι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Ο Ιταλός παραγωγός ταινιών ανέλαβε την ηγεσία της Νάπολι το 2004, όταν η Νάπολι είχε υποβιβαστεί στη Σέριε C, επιστρέφοντας στη Σέριε Α δύο σεζόν αργότερα, μετά από δύο συνεχόμενες ανόδους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ