Ντε Χέα: “Ο Μπρούνο έφερε μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι μας”

Ο Νταβίντ Ντε Χέα κλήθηκε να σχολιάσει την μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και να στείλει ένα δικό του μήνυμα στη πατρίδα του.

Ο Πορτογάλος έφτασε τον Ιανουάριο στους “Κόκκινους Διαβόλους” και κατάφερε να τους κάνει από τότε, μία από τις καλύτερες ομάδες πριν την διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τις εμφανίσεις του Μπρούνο, όπως έχουν κάνει σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του.

«Νομίζω πως όλη η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά. Ήμασταν σε καλή φάση, πριν τη διακοπή. Βρισκόμασταν σε σπουδαία φόρμα, δε δεχόμασταν εύκολα γκολ και φυσικά ο Μπρούνο, έφερε μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι μας. Είναι ένας έξυπνος παίχτης, ένας top παίχτης, η ομάδα βελτιώθηκε αρκετά με αυτόν και είναι κρίμα που όλα σταμάτησαν ξαφνικά, γιατί ήμασταν σε καλή στιγμή», είπε αρχικά ο 29χρονος τερματοφύλακας.

«Είναι ιδιαίτερο, το να είσαι συνέχεια στο σπίτι. Τη στιγμή αυτή όμως, το πιο σημαντικό είναι η υγεία των ανθρώπων, στην Ισπανία και εδώ στην Αγγλία. Ενώ είναι λίγο περίεργο, πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε από το σπίτι, για να παραμείνουμε σε φόρμα. Η οικογένεια μου και οι φίλοi μου είναι καλά, αλλά υπάρχουν πολλοί που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, λόγω του ιού. Μοιάζει να μην είναι αληθινό, αλλά έτσι είναι η ζωή τώρα, επομένως θέλω να τους στείλω ένα δυνατό μήνυμα, να συνεχίσουν να παλεύουν και ευελπιστώ, πως όλα θα τελειώσουν σύντομα», κατέληξε ο Ντε Χέα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ