Ντζέκο: «Παραμένω φίλαθλος της Σίτι».

Φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι παραμένει ο Έντιν Ντζέκο, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε γνωστό  περιοδικό , ενώ πρόσθεσε ότι πάντα θα έχει ευχάριστες αναμνήσεις από το πέρασμα του στους «πολίτες».

«Αν και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν, το ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο στις καθυστερήσεις το έκανε ακόμη πιο τρελό, και απλώς ήμουν χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της ιστορίας. Βρισκόμουν εκεί για τεσσεράμιση χρόνια, κέρδισα μερικά τρόπαια – μετά την αναμονή 44 χρονών για τη Σίτι μέχρι να ξανακατακτήσει τίτλο – και πέρασα εξαιρετικά, οπότε ήταν μία ιδιαίτερη περίοδος της καριέρας μου. Ακόμη ακολουθώ τη Σίτι όποτε μπορώ. Τους νιώθω σαν δικό μου σύλλογο, και ήταν απόλαυση μου που έπαιζα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου – θες να παίζεις με τους καλύτερους και να ανταγωνίζεσαι με τους καλύτερους. Είναι απίστευτο βλέποντας πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η Σίτι σαν σύλλογος από τότε».

Ο πρώην άσος της Σίτι δεν στάθηκε μόνο εκεί αλλά μοιράστηκε και την πιο ευχάριστη στιγμή στην καριέρα του, χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η νίκη με 6-1 μέσα στην ίδια την έδρα τους ήταν μία ταπείνωση γι’ αυτούς, ειδικά όταν συμβαίνει σε ένα ντέρμπι, που είναι ακόμη χειρότερα. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα – βάλαμε τρία γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά ή κάπως έτσι. Ίσως, αυτό το ματς να μας έδωσε περισσότερη δύναμη και ενέργεια για να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στο τέλος, ότι ήμασταν η ομάδα που θα έπαιρνε το πρωτάθλημα εκείνα τη χρονιά. Η επικράτηση επί της Γιουνάιτεντ με τον Άλεξ Φέργκιουσον, έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία, ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για εμάς και τους φιλάθλους, και έκανε τη σχέση μας ακόμη πιο ιδιαίτερη επειδή μας αγάπησαν ακόμη περισσότερο. Η Γιουνάιτεντ πάντα είχε εκείνη τη σημαία που μετρούσε πόσα χρόνια ήταν η Σίτι χωρίς έναν τίτλο, κοροϊδεύοντας τους φιλάθλους μας. Μετά το 6-1, ησύχασαν»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ